Sunday, 28 May 2017

Play in the puddles...

Hello everyone, 
Hallo allemaal,

Today I have an art journal page to share. I made this for my DT over at Hobbycompleet de Duif. 
Vandaag heb ik een art journal pagina voor jullie; ik heb deze voor Hobbycompleet de Duif gemaakt. 


I made the background with the gelli plate. First a layer of light colours and then darker colours over the top. I also added some interest by pressing rubber-stamps into the wet paint on the plate before printing. Just remember to clean your stamps straight away. 
De achtergrond is gemaakt met de Gelli Arts gelli plate. Ik heb Amsterdam Acryl verf gebruikt. Ik print mijn achtergrondjes altijd in meerdere keren. Eerst een basis laag met de lichtste kleuren en daarna ga ik hier overheen printen met donkerdere kleuren waarin ik textuur aanbreng met bijvoorbeeld stencils of stempels. In dit geval heb ik de nieuwe Baroque stempels van Katzelkraft gebruikt om de achtergrond wat interessanter te maken. ( Een lijst van gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht). 

When I was happy with the background, I stamped over the top with black Archival Ink and  I also white embossed a little. It all adds more interest. 
Toen ik tevreden was met mijn print heb eroverheen gestempeld; met zwarte Archival inkt en met VersaMark waarna ik met wit poeder ge-embosd heb. Ik ben ook nog met een zwarte gel pen rond de pagina gegaan.

I stamped the rats and the brolly on the background and also on white card stock, I coloured the images with Copic Markers, cut them out and adhered them to the background. 
De ratten en de paraplu heb ik op de pagina gestempeld, maar ook op apart wit card stock. Ik stempel altijd ook op de achtergrond als de stempels die ik gebruikt fijne details hebben zoals snorharen. Die zijn moeilijk uit te knippen en als je de afbeelding op de achtergrond hebt kun je ze van die op het witte papier gewoon afknippen.

The sentiment is from Winnie the Pooh and I just made it with my old typewriter, cut it into strips and added it to my page. I also added some doodling around the words and around the page. 
Ik heb de ratten en de paraplu ingekleurd met Copics, mijn favoriete manier van inkleuren ! Daarna heb ik ze uitgeknipt en op die op de achtergrond geplakt. De tekst is uit Winnie de Pooh en ik heb die op een oude typemachine getypt, uitgeknipt en opgeplakt.

Here are two more photos:
Hier zijn nog twee close up foto's

Materials:
Materialen:
Bedankt voor het kijken !


7 comments:

 1. Gorgeous colours Corrie and I adore the layers you added and those adorable rats....love . Tracy x

  ReplyDelete
 2. Geweldig, gave tekst ook Corrie en prachtige kleurtjes!!

  ReplyDelete
 3. "I lost my cheese, I lost my cheese! Someone help me please!!"
  Of course I love your background fantastic!!
  Sandy xx

  ReplyDelete
 4. A little Hi from me today Corrie, to tell you how fun and cute this one!!! :D
  Really made me smile, even giggle :) xx

  ReplyDelete
 5. Wat prachtig Corrie ! Heel erg mooie pagina !

  ReplyDelete
 6. I like everything about this.

  ReplyDelete