Thursday, 4 May 2017

Create yourself..

Hallo allemaal, 
Hello everyone, 
Vandaag heb ik een art journal pagina voor Hobbycompleet De Duif om te laten zien. Ik hoop natuurlijk dat jullie hier inspiratie in vinden en de ook de stempels en verfjes oppakken ! 

Today I have an art journal to share for my DT Post for Hobbycompleet De Duif. Ik ben begonnen met het maken van een blauw/groene gelli print. In deze gelli print heb ik een PaperArtsy stencil verwerkt; je kan er nog net een beetje van zien... Toen ik tevreden was heb ik de ogen (met zwarte Archival inkt)  en de mond (met roze Distress Oxide Inkt) er op gestempeld. Ik heb hiervoor het Tim Holtz stempel platform gebruikt. De ogen heb ik nog een keer afgedrukt op wit paper en uitgeknipt en op de ogen op de gelli print geplakt. De mond heb ik nog een beetje met een kleurpotlood ingekleurd en wat witte accenten aangebracht. Ik heb daarna de vorm van het gezicht een beetje aan gegeven.. en ook de neus nog wat vorm gegeven; ik heb hiervoor een kleurpotlood gebruikt.

I have made a blue/green gelli print to start with. I used a PaperArtsy Mask in it. If you look carefully, you can still see it. When I was happy I stamped the face; eyes with black Archival, mouth with Pink Distress Oxide Ink. I also stamped the eyes on white paper and cut them out. I glued them over the eyes on the gelli print. I shaped the face and nose with a coloured pencil. 

Daarna heb ik nog een roze gelli print gemaakt; hierin heb ik wat stempels verwerkt tijdens het printen en ook na het printen. Toen deze klaar en droog waren heb ik met een Tim Holtz Die (tattered Florals) de bloemen gestanst. De hartjes van de bloemen zijn rondjes papier die ik eerst bestempeld en daarna uit gestanst heb. Nadat alles klaar was heb ik de bloemen op de gelli print rondom het gezicht geplakt. Als laatste nog rond de bloem hartjes gedoedeld en de tekst gestempeld.

I made a second gelli print using pinks; I used stamps while printing and also afterwards. I die cut flowers out of this gelli print. I made little circles out of stamped white paper for the centres of the flowers. I also doodled around these circles. 
After I was happy with the flowers I glued them down around the face. Lastly I stamped the sentiment.

I have used the following materials:  

Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Amsterdam Acryl Verf (gebruikt kleurtjes die je leuk vindt, use colours that appeal to you)
Kleurpotloden (in de kleuren die bij je project passen, use colours that suit your project)
- Cirkel stansjes Circle dies

Thank you for stopping by today ! 

Dank je voor je bezoek vandaag!

3 comments:

  1. This is just delightful, Corrie - I especially love the combination of colours!

    ReplyDelete
  2. Oh to be so beautiful!!
    Sandy xx

    ReplyDelete