Sunday, 18 June 2017

Home is where the heart is

Hallo allemaal,

Hello everyone, 

Vandaag heb ik een art journal pagina om te laten zien. Art journaling blijft toch wel mijn favoriete bezigheid. Ik denk dat dat is omdat er helemaal geen regels zijn en alles kan en mag.

For my DT over at Hobbycompleet De Duif, I made this AJ page. Artjournaling is still my favourite thing to do as there are no rules. Deze pagina is gemaakt met een gelli print als basis. Deze maak ik altijd in grote hoeveelheden zodat ik altijd prints bij de hand heb. Ik gebruik hiervoor Mixed Media papier maar je kan eigenlijk gebruiken wat je wilt, zolang het niet te dun is. Het beste is zo 170 grs. of dikker. De verf die ik gebruik is Amsterdam Acrylverf; en het beste is om eerst een dunne laag in een of twee lichte basis kleuren aan te brengen. Ik heb hier lichtgroen en lichtblauw gebruikt. Daarna print ik er overheen met donkere kleuren; in dit geval paars en donkergroen. Tevens kun je dan in deze lagen structuur aanbrengen met stencils en stempels. Ik heb hier een bloemenstencil gebruikt.  
Ik heb de achtergrond ook bestempeld, niet te veel want hij is al redelijk druk. De huizen heb ik op boekpapier gestempeld en uitgeknipt. Er zitten twee stempels in deze set maar door hier en daar wat weg te knippen (de schoorstenen) krijg je toch drie verschillende afbeeldingen. Ik heb ze na het uitknippen op de achtergrond geplakt. De woorden heb ik met een oude typemachine op de rand van hetzelfde boek papier getypt en het hartje heb ik uit de hand uit hetzelfde papier geknipt. Als laatste dit alles op de achtergrond geplakt en hier en daar wat accenten aangebracht met een zwarte en witte pen. 
Dat was het !

I used a gelli print as base for this page. I added some stamping and then stamped the houses on book paper, cut them out and adhered them onto the page. I did cut off some of the detail from one of the houses so I got three different ones with two stamps. The sentiment was typed and the heart cut out of the same book paper. Lastly I doodled around the page and that finished it off. Materialen :
Materials:
Amsterdam Acrylics (kies de kleuren die je mooi vindt)
Archival Inkt - French Ultramarine - Leaf Green - Jet Black
Stempels:

Groetjes en tot de volgende keer !

Thank you for stopping by today ! 

2 comments:

  1. Beautiful page Corrie, especially love that background for houses stamp.

    ReplyDelete
  2. Love this one, Corrie. That's a lovely houses stamp!!!

    ReplyDelete