Wednesday 12 July 2017

Happy new home

Hello everyone,
Hallo allemaal,

and welcome to my blog where today I am sharing a card I made for Hobbycompleet de Duif.

en welkom op mijn blog waar ik vandaag een kaart heb om te laten zien. Ik heb deze gemaakt voor het dt van Hobbycompleet de Duif. 
This card was made using different pattern papers from the same pack. I stamped the yellow polka dot piece twice with a Katzelkraft swirl and then on another piece stamped the house, cut it out and adhered it to the panel on some Tim Holtz washi tape. The sentiment was typed on a piece of pattern paper and matted (as was the yellow panel) and adhered on top of the same washitape. 

Deze eenvoudige kaart is gemaakt met patroon papier van een 6 x 6 pack. Het gele polkadot papier is bestempeld met een Katzelkraft swirl en gemat op donker grijs papier. Het huis is op een ander patroontje gestempeld en uitgeknipt. Daarna is het op het paneel geplakt nadat ik een strookje washi tape had aangebracht. Hetzelfde washi tape heb ik ook gebruikt om de tekst op te plakken. Deze heb ik met een oude typemachine getypt op weer een ander papiertje en daarna op hetzelfde grijs gemat. 

The whole thing was then adhered to a white card. 

Het geheel daarna op een witte kaart geplakt. 

I have used the following stamps: 

Ik heb de volgende stempels gebruikt:


Thank you for stopping by today ! 
Leuk dat je er was vandaag ! 

2 comments:

  1. Great card, Corrie - that would make any new homeowner pleased as punch!

    ReplyDelete
  2. Super background to show off the vintage home! Well choreographed!

    ReplyDelete